Hjem

Epoxygulve
Epoxygulve

Kjær Gulve lægger både epoxygulve og polyurethangulve i høj kvalitet

Epoxygulv og polyurethangulv: Slidstærkt og minimal vedligehold
Med et epoxy får du en hel fast masse fra væg til væg, der er slidstærkt, let at rengøre og med minimalt vedligehold. Kjær Gulve lægger både epoxygulve og polyurethangulve i alle rum både indendørs såsom køkkener, værelser, entré og stuer samt udendørs som garager og udestuer.

Hvad er forskellen på epoxygulve og polyurethangulve?
Begge gulve er såkaldte fugefrie gulve, hvor vi lægger en fast masse på dit underlag. Farven afhænger selvfølgelig af dine ønsker – vi kan fortælle, at det populære valg ofte falder på en gråtone. Forskellen er, at epoxygulve er hårdere i overfladen og skal lægges på beton, mens polyurethangulv er blødere i overfladen og kan lægges på træ. Om det skal være epoxy eller polyurethan afhænger derfor af underlaget og din smag – mange er fx vilde med det rå look, epoxygulve giver.

Gør dit gulv unikt
Et populært valg inden for epoxygulve og polyurethangulve er at lægge gulvet med de såkaldte flakes. Flakes er små flager, som vi strøer ud over gulvet, mens det bliver lagt. Det giver både spil i gulvet og gør også endnu mere slidstærkt. Hvor meget vi strøer ud over gulvet og i hvilken farve, er helt op til dig. Der er derfor et utal af tilpasningsmuligheder, der helt afhænger af dine ønsker.

Kontakt Kjær Gulve, hvis du ønsker at få dit næste epoxygulve og polyurethangulv lagt af fagfolk, der har de nødvendige færdigheder og kompetencer.

n

Eksperter i gulve

Med en fagmand inden for gulvlægning får du effektivt og rutineret arbejdskraft.

Høj kvalitet

Vi har lagt gulve i 11 år. Det giver dig sikkerheden for en veludført gulvlægning.

 

En aftale er en aftale

Vi kommer til det aftalte tidspunkt og leverer gulvet til den aftale deadline.

n

Professionel rådgivning

Vi fortæller dig, om dit gulv kan repareres, eller om en udskiftning er nødvendig. Du får den løsning, du har brug for.

Kontakt Kjær Gulve i dag, og få et godt tilbud på gulvlægning tlf: 23 74 14 15

Kontakt Kjær Gulve i dag og få et godt tilbud på gulvarbejde
    ALT I GULVE OG TÆPPER

    Behandling & nyt gulv

    Skal effektive og kvalitetsbevidste gulvlæggere lægge dit næste gulv i Randers, Aarhus og omegn? Så kontakt os og få en uforpligtende snak om dit næste gulv. Kontakt os her