Hjem

Tæpper
Tæpper

Nyt gulvtæppe af eksperter hos Kjær Gulve

Gør det behageligt for dine fødder
Et væg-til-væg-gulvtæppe er klassikeren inden for gulvbelægninger. Med et nyt tæppegulv får du en meget behagelig overflade på dit gulv, der løfter udtrykket i din stue, værelset, eller hvilket et rum du ønsker gulvtæppe i. Kjær Gulve kører mellem Aarhus og Randers og lægger veludførte gulvtæpper i høj kvalitet.

Hvordan skal mit tæppe se ud?
Er du i tvivl om, hvilken stil dit væg-til-væg-gulvtæppe skal have? Vi har altid en række tæppeprøver liggende i bilen. Kontakter du os, kommer vi ud til dig og viser dig tæppeprøverne. Er du i tvivl om et par stykker, får du mulighed for at have prøverne liggende et par dage. Så kan du bedre danne dig en mening om, hvilket tæppe der matcher dine ønsker og behov.

Gulvtæpper til erhverv
Hos Kjær Gulve lægger vi også gulve for erhverv. Det har vi gjort i over ti år, og vi er derfor skarpe og effektive til at lægge netop dit gulvtæppe. Så kontakt os, hvis dit kontor skal have et smukt og funktionelt væg-til-væg-gulvtæppe eller tæppefliser.

 

Ring eller skriv til os, hvis du ønsker at få lagt et nyt gulvtæppe af specialiserede gulvlæggere. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine ønsker til nyt gulvtæppe.

n

Eksperter i gulve

Med en fagmand inden for gulvlægning får du effektivt og rutineret arbejdskraft.

Høj kvalitet

Vi har lagt gulve i 11 år. Det giver dig sikkerheden for en veludført gulvlægning.

 

En aftale er en aftale

Vi kommer til det aftalte tidspunkt og leverer gulvet til den aftale deadline.

n

Professionel rådgivning

Vi fortæller dig, om dit gulv kan repareres, eller om en udskiftning er nødvendig. Du får den løsning, du har brug for.

Kontakt Kjær Gulve i dag, og få et godt tilbud på gulvlægning tlf: 23 74 14 15

Kontakt Kjær Gulve i dag og få et godt tilbud på gulvarbejde
    ALT I GULVE OG TÆPPER

    Behandling & nyt gulv

    Skal effektive og kvalitetsbevidste gulvlæggere lægge dit næste gulv i Randers, Aarhus og omegn? Så kontakt os og få en uforpligtende snak om dit næste gulv. Kontakt os her