Hjem

Newyorkergulve
Newyorkergulve

Kjær Gulve lægger veludførte newyorkergulve i Aarhus, Randers og omegn

Råt look og slidstærk overflade
Et newyorkergulv har et helt særligt råt betonlook og fås i forskellige farver og mønstre. Hos Kjær gulve har vi stor erfaring med newyorkergulve, og vi kender indgående til teknikken. Du får et råt look med en overflade, der samtidig er slidstærk og med et minimum af vedligehold. Hvert newyorkergulv er helt unikt, da det er en flydende masse, og tilpasningen af strukturen afhænger af dine ønsker.


Du er i kompetente hænder
Kontakter du os hos Kjær Gulve, kommer vi altid ud til dig for at høre om dit gulvprojekt. Vi tilser, hvilket rum og hvilket underlag newyorkergulvet skal lægges på, da dette er afgørende for gulvets endelige udseende, og hvordan gulvet skal lægges. Vi giver dig derefter et tilpasset tilbud, og godkender du det, kommer vi ud snarest muligt og lægger gulvet.

Gulvlæggere med over ti års erfaring
Vælger du os hos Kjær Gulve, får du erfarne og kompetente gulvlæggere med på holdet. Vi har lagt mange newyorkergulve og har derfor prøvet det meste. Og vi er stærkt motiverede for at lægge dit gulv, så det matcher dine ønsker.

Skal velkvalificerede gulvlæggere lægge dit næste newyorkergulv? Så kontakt Kjær Gulve og lad os tage en uforpligtende snak om dit næste newyorkergulv.

n

Eksperter i gulve

Med en fagmand inden for gulvlægning får du effektivt og rutineret arbejdskraft.

Høj kvalitet

Vi har lagt gulve i 11 år. Det giver dig sikkerheden for en veludført gulvlægning.

 

En aftale er en aftale

Vi kommer til det aftalte tidspunkt og leverer gulvet til den aftale deadline.

n

Professionel rådgivning

Vi fortæller dig, om dit gulv kan repareres, eller om en udskiftning er nødvendig. Du får den løsning, du har brug for.

Kontakt Kjær Gulve i dag, og få et godt tilbud på gulvlægning tlf: 23 74 14 15

Kontakt Kjær Gulve i dag og få et godt tilbud på gulvarbejde
    ALT I GULVE OG TÆPPER

    Behandling & nyt gulv

    Skal effektive og kvalitetsbevidste gulvlæggere lægge dit næste gulv i Randers, Aarhus og omegn? Så kontakt os og få en uforpligtende snak om dit næste gulv. Kontakt os her